selecteer een stad:

IVA Zwolle

Medio juli van dit jaar opent IVA een locatie in Zwolle. Op dit moment wordt in het pand hard gewerkt aan de verbouwing. Er komen in totaal 8 studio’s voor IVA. Daarnaast worden elders in het pand ook onze zusterorganisaties Stumass en Capito Wonen gehuisvest.

Omschrijving

IVA Zwolle beschikt straks over 8 zelfstandige, ruime studio’s. Daarnaast kun je gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer en is er een kantoor voor de begeleiding. De studio’s bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping.

De locatie ligt in de wijk Westenholte. Op circa 100 meter afstand bevindt zich een klein winkelcentrum en de bus naar het centrum en het station.

Huurprijzen

De huurprijzen variëren van €500,= tot € 625,=, afhankelijk van de grootte. De servicekosten bedragen circa € 100,=. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Bezichtiging van de locatie op 9 april!

Op dinsdag 9 april organiseren we om 16.00 én om 19.00 uur een bezichtiging op de nieuwe locatie. Iedereen die geïnteresseerd is in begeleiding voor volwassenen met autisme die werken of werk zoeken, is van harte welkom. Tijdens de bezichtiging ontvang je meer informatie over wat begeleiding door IVA inhoudt. Tevens is het mogelijk om de locatie (die op dit moment nog wordt gerenoveerd) te bekijken. Ook wanneer je interesse hebt in ambulante begeleiding ben je deze dag van harte welkom. Naast geïnteresseerde cliënten en hun familie zijn ook collega zorgverleners, doorverwijzers, wijkteams en andere professionals van harte welkom tijdens de bezichtiging.

Als je naar de bezichtiging wilt komen, graag aanmelden via deze link. Je ontvangt dan in de week voor 9 april de exacte contactgegevens per mail.

Wil je je alvast (vrijblijvend) aanmelden bij IVA zodat je alvast op de wachtlijst geplaatst kunt worden? Klik dan hier.

terug naar boven