Begeleidingsteam

Een begeleidingsteam bestaat uit 3 tot 5 begeleiders, die minimaal over een relevant HBO-diploma beschikken en aanvullende cursussen op het gebied van autisme en jobcoaching gevolgd hebben. Achter de schermen zijn een senior jobcoach en een gedragswetenschapper betrokken bij jouw begeleidingstraject met een focus op jouw persoonlijke ontwikkeling, functioneren op werk en de tevredenheid van je werkgever. De begeleiding is iedere werkdag fysiek aanwezig op de locatie en fungeert als vangnet waardoor zij direct kunnen ondersteunen en adviseren als dit nodig is. In de nacht en in het weekend is er een telefonische bereikbare dienst bereikbaar voor noodgevallen en dringende hulpvragen. Daarnaast heeft iedere cliënt een persoonlijk begeleider.

Persoonlijk begeleider

Ieder cliënt heeft een persoonlijk begeleider die als je vaste aanspreekpunt fungeert. Samen met je persoonlijk begeleider vertaal je je begeleidingsplan in concrete en haalbare doelen. Je begeleider helpt je bij het behalen van deze doelen. Je hebt minimaal één keer per week een persoonlijk begeleidingsgesprek. Doordat je woonbegeleider meekijkt over alle levensgebieden worden communicatieproblemen die vaak ontstaan wanneer er meerdere instanties of hulpverleners bij één cliënt betrokken zijn, voorkomen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de persoonlijk begeleider zeer snel over integrale kennis op alle levensgebieden van jou als cliënt beschikt en op basis hiervan efficiënt en op jouw daadwerkelijk behoefte, kan begeleiden.

Onze medewerkers werken volgens ISO 9001:2015 [PDF] . Tevens beschikt IVA over een jobcoachlicentie [PDF], een UWV Raamovereenkomst Werkfit [PDF]en een UWV Raamovereenkomst NaarWerk [PDF].

 

 

terug naar boven