Werken bij

IVA is een jonge organisatie met enthousiaste gedreven professionals. Wij begeleiden mensen met autisme die werken of op zoek zijn naar werk op een zodanige manier dat zij toegroeien naar een steeds zelfstandiger leven. Daarbij gaat IVA uit van de mogelijkheden die iemand heeft in plaats van de beperkingen. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s.

Vacatures, meer informatie over het werken bij IVA of info over stage of afstudeeropdrachten vind je op de website van JADOS. JADOS is de overkoepelende stichting van IVA en haar zusterorganisaties Stumass en Capito Wonen.

Wil je meer weten over onze begeleiding? Kijk dan op de website van IVA.

 

JADOS uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020 in de GGZ

Werken bij JADOS betekent werken bij de beste werkgever in de GGZ. JADOS (Stumass, Capito Wonen en IVA) is namelijk uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020 in de GGZ.

Wat JADOS volgens onze medewerker tot de beste werkgever maakt zijn onze cliëntgerichtheid, de fijne sfeer, de onderlinge samenwerking en de veiligheid om elkaar aan te spreken. Ook de zorgvisie van JADOS, autonomie in werkzaamheden en de waardering van JADOS voor haar medewerkers maakt dat onze medewerkers bevlogen en betrokken zijn bij de organisatie en haar cliënten.

 

Weten hoe deze dag is verlopen? Bekijk dan de video.

 

terug naar boven