Privacy en cookie verklaring

Privacy en cookie verklaring JADOS (Stumass, Capito Wonen, IVA)*

JADOS* gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw gegevens. We zien het als onze taak om jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen en er zorgvuldig mee om te gaan, dat is onderdeel van ons dagelijks werk. We houden ons hierbij aan de privacywet. In deze privacyverklaring vertellen we je hoe wij omgaan met gegevens die wij verzamelen via onze website.

Persoonsgegevens

Via onze website kun je voor verschillende doeleinden je persoonsgegevens achterlaten. Als je je aanmeldt als zorgvrager, voor een nieuwsbrief, bij het melden van een klacht, het indienen van een sollicitatie, het aanmelden voor een evenement of als je contact met ons opneemt via een e-mail link of het contactformulier. Het verschilt per situatie welke gegevens je achterlaat.
Tevens kunnen persoonsgegevens worden verwerkt via cookies, zoals informatie over het apparaat dat je gebruikt en het IP-adres van waaruit je onze website bezoekt.

Doeleinden

JADOS verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
– Aanmeldformulier: Het aanmeldtraject en (eventuele) zorgverlening. Bekijk ook het Privacybeleid JADOS [PDF]
– De inschrijving voor een nieuwsbrief: Voor het toesturen van circa 10 nieuwsbrieven per jaar (in iedere nieuwsbrief vind je een afmeld link).
– Aanmelden evenement: Het toesturen van informatie, uitnodigingen of aankondigingen en evaluatie.
– Sollicitatie: Uitvoeren van sollicitatieprocedures.
– Melden klacht: Voor de correctie afhandeling van klachten.
– Contact opnemen via e-mail link of contactformulier: Het beantwoorden van vragen of opmerkingen.

Social media

De social media knoppen op deze website zijn opgenomen om pagina’s te kunnen delen via social media netwerken: Twitter, LinkedIn, Facebook. Indien je op deze knoppen klikt worden je persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media netwerk. Lees de privacyverklaringen van Twitter, LinkedIn en Facebook om te zien hoe deze netwerken met je persoonsgegevens omgaan.

YouTube

Wij maken op onze website gebruik van Youtube voor het afspelen van video’s. Indien je een video afspeelt op onze website worden je persoonsgegevens verwerkt door Youtube (Google). Lees de privacyverklaringen van Youtube om te zien hoe deze netwerken met uw persoonsgegevens omgaan.

Cookies

Cookies zijn tekstbestandjes die op je computer of mobiele apparatuur worden opgeslagen wanneer je onze website bezoekt. Op onze website worden cookies gebruikt om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Daarnaast maakt JADOS gebruik van analytische cookies om het gebruik van de website te analyseren en de website te verbeteren. Daarvoor maken wij gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie, waaronder het IP-adres van uw apparaat, wordt door Google opgeslagen in de Verenigde Staten. Voor meer informatie lees het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Tot slot zijn er cookies die verwijzen naar google, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube.

Kies je als bezoeker van onze site voor Cookies ‘Niet Akkoord’ , dan is het mogelijk dat bepaalde functies op sitepagina’s aanwezig niet helemaal als bedoeld functioneren.

Je kunt altijd in je browser (en dan geldend voor alle sites die je bezoekt) cookie-instellingen ingeven die meer controle geven over het plaatsen van cookies op apparatuur; ook hier geldt dat te grote inperkingen kunnen leiden tot niet juist functioneren van internetpagina’s.
Het al of niet toestaan van cookies kun je te allen tijde wijzigen in de instellingen van je browser. Ook kun je een Google browserextentie installeren om te voorkomen dat je bij onze en andere websites met Google haar Analytics dienst wordt gevolgd.

Andere websites

Onze website kan verwijzingen naar andere websites bevatten, zoals hyperlinks. JADOS is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het verwerken van persoonsgegevens door die websites. Dit privacy statement is niet van toepassing op het gebruik van die websites van derden.

Wijzigingen privacyverklaring

JADOS kan deze privacyverklaring altijd wijzigen. De wijzigingen worden op de website gepubliceerd. We raden je aan deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Termijn

JADOS bewaart je gegevens zolang als nodig is voor het doel waarvoor ze verwerkt zijn.

Je rechten en vragen

Vragen over deze privacyverklaring of de verwerking van je persoonsgegevens kun je te allen tijde per e-mail richten aan: privacy@jados.nl.
Je hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Daaronder valt het recht om JADOS een verzoek te doen tot inzage, rectificatie of het wissen van je persoonsgegevens. Ook kun je vragen om je persoonsgegevens aan je over te dragen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.
Indien je daartoe aanleiding ziet, heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gegevensverwerker

De gegevensverwerker als bedoeld in de toepasselijke wet- en regelgeving is: Stichting JADOS, tevens handelend onder de namen JADOS, Stumass, Capito Wonen, IVA en Van de Keukentafel, statutair gevestigd te Arnhem, geregistreerd onder KvK-nummer 63235781, kantoorhoudende te Arnhem (6811 KN) aan het Nieuwe Plein 1 B, te dezen vertegenwoordigd door de bestuurder de heer M.A.A. van Gompel.

Datum laatste wijziging: 22 mei 2018

terug naar boven