Aanmelden

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, dan kun je je vrijblijvend aanmelden via het aanmeldformulier (de grote groene knop onderaan deze pagina). Bij het aanmelden geef je je voorkeursstad of steden aan en voor welke begeleiding je in aanmerking wilt komen: beschermd wonen op een IVA-locatie of ambulante begeleiding in eigen leefomgeving. Voor werktrajecten/jobcoaching kies je voor ambulante begeleiding in je eigen leefomgeving.

Aanmeldtraject

Het aanmeldtraject verschilt of je in aanmerking wilt komen voor begeleiding op een IVA locatie (begeleid wonen), ambulante begeleiding of werktrajecten/jobcoaching..

De tijd tussen het aanmelden bij en begeleiding door IVA neemt bij wonen op een IVA locatie al snel meerdere maanden in beslag. Hoe lang het aanmeldtraject duurt, wordt onder andere beïnvloed door de beschikbaarheid van een studio/appartement op een IVA-locatie, of het een bestaande of nieuwe locatie van IVA betreft en de snelheid van het indicatietraject bij een gemeente. Het is dus van belang dat je je op tijd aanmeldt!
Bij ambulante begeleiding kunnen we vaak sneller starten (wel afhankelijk van duur indicatieaanvraag). Voor werktrajecten/jobcoaching verschilt de startdatum per persoonlijke situatie.

Wijzigingen doorgeven

Wanneer je je hebt aangemeld is het belangrijk, dat je veranderingen in je situatie doorgeeft aan onze aanmeldfunctionaris.. Bijvoorbeeld als je verhuist, je indicatie verloopt of als je bij een andere instelling hulp hebt gevonden.

aanmeldformulier

Aanmelden bij IVA is geheel vrijblijvend.

terug naar boven