Aanmelden

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, dan kun je je vrijblijvend aanmelden aan via het aanmeldformulier (de grote groene knop onderaan deze pagina). Bij het aanmelden geef je je voorkeurssteden aan en voor welke begeleiding je in aanmerking wilt komen: beschermd wonen (begeleiding op een IVA locatie) of ambulante begeleiding.

Aanmeldtraject

Het aanmeldtraject verschilt of je in aanmerking wilt komen voor begeleiding op een IVA locatie (beschermd wonen) of voor ambulante begeleiding.

De tijd tussen het aanmelden bij en begeleiding door IVA neemt als snel meerdere maanden in beslag. Hoe lang het aanmeldtraject duurt, wordt onder andere beïnvloed door de beschikbaarheid van een studio/appartement op een IVA-locatie, of het een bestaande of nieuwe locatie van IVA betreft en de snelheid van het indicatietraject bij een gemeente. Het is dus van belang dat je je op tijd aanmeldt!

Aanmeldfunctionaris voor al je vragen

Heb je vragen over begeleiding door IVA, aanmelden, wachttijden, de rondleiding, kennismaking, het intakegesprek, aanmeldtraject of indicatieaanvragen? En heb je het antwoord niet op onze website of bij ‘Veel gestelde vragen‘ gevonden? Neem dan gerust contact op met onze aanmeldfunctionaris.

Wijzigingen doorgeven

Wanneer je je hebt aangemeld is het belangrijk, dat je veranderingen in je situatie doorgeeft aan onze aanmeldfunctionaris.. Bijvoorbeeld als je verhuist, je indicatie verloopt of als je bij een andere instelling hulp hebt gevonden.

Is IVA iets voor jou?

Twijfel je of IVA iets voor jou is? Beantwoord dan onderstaande vragen voor jezelf.

  1. Heb je een vorm van autisme?
  2. Wil je graag zo zelfstandig mogelijk wonen?
  3. Heb je werk of ben je actief op zoek naar werk?
  4. Wil je zo goed mogelijk functioneren op je werk?
  5. Wil je regie hebben over je eigen leven?

Heb je 5 x ja geantwoord? Dan is IVA zeker iets voor jou. Meld je gerust vrijblijvend aan. Natuurlijk mag je ook altijd contact met onze aanmeldfunctionaris opnemen om vragen te stellen. Of kijk bij ‘Veel gestelde vragen

aanmeldformulier

Aanmelden bij IVA is geheel vrijblijvend.

terug naar boven