Nieuwsbrief IVA maart 2018 online versie
display: block; border: 0; outline: 0;
Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
Regionaal verantwoordelijke Jobcoach

Regelgeving rondom jobcoaching/re-integratie is voor een landelijke organisatie als IVA complex. Omdat iedere gemeente haar eigen regels bepaalt heeft IVA nu per arbeidsmarktregio een medewerker die zich bezighoudt met deze regelgeving.


Lees meer >

IVA opent locatie in Drachten

Goed nieuws voor werkenden en werkzoekenden met autisme in Drachten. Medio april opent IVA hier een locatie. Daarnaast gaan we cliënten ambulant begeleiden. Heb je interesse in begeleiding door IVA of wil je meer weten? Neem contact met ons op via 026-3530342 of meld je vrijblijvend aan.


JADOS cliënt is tevreden

De resultaten van het jaarlijkse cliënttevredenheidsonderzoek zijn bekend. Met gemiddeld een 7,4 zijn we blij met de uitkomst. De mate van tevredenheid is gelijk gebleven aan het vorige tevredenheidsonderzoek. Ondanks minder begeleidingsuren in sommige steden door lagere gemeentelijke budgetten en onzekerheid over indicaties.


Lees meer >

Samen (uit) eten

Wanneer het onze cliënten ontbreekt aan het hebben van sociale gebeurtenissen en een sociaal netwerk vormt het (leren) opbouwen van een sociaal netwerk een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Het is mooi om te zien als een bewoner het initiatief neemt om gezamenlijk iets te ondernemen. In Leeuwarden was een gezellige avond bij de Wok het resultaat.


Nationaal Autismecongres

Op 9 maart zijn wij aanwezig bij het Nationaal Autismecongres in de Doelen in Rotterdam. Kennis ophalen tijdens de lezingen en kennis delen en contacten opdoen tijdens de informatiemarkt. Dat wordt een goed bestede dag!


Aanmelden ambulante begeleiding

In alle locatiesteden van IVA bieden we ook ambulante begeleiding. Daarnaast kun je in Arnhem en Maastricht terecht voor ambulante begeleiding door IVA. Interesse of wil je meer weten over deze begeleiding? Meld je vrijblijvend aan of bel 026-3530342 voor meer informatie.


Beschikbare plekken bij IVA

Door uitstroom van bewoners verwachten we de komende tijd dat er plekken vrijkomen op de locaties in Assen, Den Bosch, Drachten, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam en Wageningen. Hoe snel je daadwerkelijk kunt komen wonen hangt af van de uitstroomdatum van cliënten, maar ook van de duur van de indicatieaanvraag. Schrijf je op tijd (vrijblijvend in) want je aanmelddatum bepaalt je plek op de wachtlijst.


Gewijzigde bereikbaarheid centraal kantoor

Vanaf 1 maart zijn de openingstijden van het centraal kantoor van Stumass, Capito Wonen, IVA en JADOS in Arnhem gewijzigd. Van maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur en staan Mieke en Manon u graag te woord.


Spots Special op 15 maart

Op donderdag 15 maart a.s. vindt in zalencentrum De Opera aan de Fruitweg in Den Haag Spots Special plaats. Een informatiemarkt speciaal voor leerlingen die uitstromen en doorstromen naar arbeid, dagbesteding of onderwijs. Ook wij zijn aanwezig om te vertellen over werken of studeren met autisme.


IVA onderzoekt mogelijkheden in Maastricht

IVA is van plan om bij voldoende belangstelling in Maastricht te starten. Werkenden werkzoekenden met autisme kunnen dan bij IVA terecht voor begeleiding bij wonen, werken en leven.


Lees meer >

Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
info@invoorautisme.nl     (026) 35 303 42
Nieuwe Plein 1B, 6811 KN Arnhem
In Voor Autisme is een initiatief van Stichting Jados
AFMELDEN

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -