online versie
display: block; border: 0; outline: 0;
Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
Grootste van Nederland

Ruim 850 studenten, IVA bewoners en ambulant cliënten met autisme helpen wij dagelijks bij wonen, werken/ studeren en leven. Hoe meer mensen we helpen, hoe groter de maatschappelijke impact die nodig is om iemand met autisme écht te laten participeren.


Lees meer >

Warme open avond IVA Drachten

Op naar een goede samenwerking met de buurt! Een op meerdere fronten warme open avond zorgt voor goede start IVA Drachten.


Lees meer >

Kijkdag IVA Schiedam

Op 5 juni namen geïnteresseerde bewoners van IVA Schiedam een kijkje op de locatie. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de verbouwing, maar de meeste aanmelders voor locatie Schiedam die dinsdag konden, maakte graag van de gelegenheid gebruik om de locatie in het echt te zien.

De positieve toekomst van Inge

Wat is er leuker dan te lezen hoe het met onze bewoners gaat. Inge vertelde haar verhaal al eens in de IVA film, maar geeft een jaar later nogmaals inzicht in haar leven. Aangevuld door Floor, haar begeleider.


Lees meer >

JADOS reizen: Leuk en leerzaam

JADOS reizen: Bedacht én georganiseerd door bewoners en begeleiders van JADOS. Deze zomer gaan 56 studenten, bewoners en ambulante cliënten van Stumass, IVA en Capito Wonen met elkaar op vakantie!


Lees meer >

Plek bij IVA

Op zoek naar begeleiding bij wonen, werken en leven met autisme? We hebben op enkele locaties plek voor nieuwe instroom.


Lees meer >

Pareltjes en verbeterpunten

Wij pakken de AVG op de typische JADOS werkwijze op: professioneel en pragmatisch. Naast de al grote regeldruk in de zorg zitten we niet te wachten op onnodige extra regels. Maar daarentegen zien we ook een positieve kant.


Lees meer >

Autismebelevingscircuit

Heb jij al eens deelgenomen aan het autismebelevingscircuit? Onze begeleiders Ilse, Jessica en Evelien wel en ze zijn erg enthousiast.


Lees meer >

Privacy

Zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens is onderdeel van ons dagelijks werk. Daar heeft de AVG niets aan veranderd. Wat wel is veranderd, is dat we duidelijk op papier hebben gezet hoe we met persoonsgegevens omgaan en welke rechten cliënten en hun netwerk hebben.


Lees meer >

Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
info@invoorautisme.nl     (026) 35 303 42
Nieuwe Plein 1B, 6811 KN Arnhem
In Voor Autisme is een initiatief van Stichting Jados
AFMELDEN

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -